• Értesítés 26.02.2021
• Înştiinţare 26.02.2021
Értesítés 26.02.2021

 

                                                                     ÉRTESÍTÉS

 

  Cégünk a Best Telecom Kft  szerint 2021-ben verhetetlen áron eljuttatjuk a minőségi internet- és televíziózás élményét a bővített optikai hálózat útján az Önök térségébe is.

  Tény, hogy az optikai hálózat bővítése és új szolgáltatások indítása nem egyszerű feladat, ugyanis számos bürokratikus, anyagi és technikai értelemben vett kivitelezési nehézségei vannak. 

  Beláttuk, hogy segítség nélkül mindez nem megy, így a romániai piac legjobb internet- és televízió szolgáltatójával az RCS-RDS részvénytársasággal együtt, közösen fogjuk e hálózattal kapcsolatos törekvéseinket véghezvinni.

  Partnerkapcsolati megállapodásunk szerint 2021. március 1.-től az internet szolgáltatással kapcsolatos adminisztrációs ügyeket és a számlázást az RCS-RDS részvénytársaság fogja elvégezni.

  Az internetes számla értéke mindaddig nem változik, míg az Ön részéről meg nem történik az RCS-RDS SA céggel való szerződéskötés. Az új szerződés biztos garanciát fog jelenteni arra, hogy látható időn belül az Ön lakásában is elérhető lesz az akár 940 Mbps le- és 450 Mbps feltöltési sebességű internet. Emellett, eljut Önhöz a legjobb és legolcsóbb magyar csomagot kínáló TV szolgáltatás valamint a korlátlan fix telefonbeszélgetési lehetőség is. A szerződés megkötése után, a szolgáltatások számlájának értéke jelentősen csökken, és ennek kifizetésére vonatkozóan is több lehetőség nyílik a mostaniak mellett (PayPoint, mobilPay wallet, Digi Romania, Digi Online, stb).

  A szerződéskötés történhet az RCS-RDS csíkszeredai, Kossuth Lajos utca 7 szám alatti székhelyén vagy munkatársaik által való megkeresés útján is.

  Amíg az ujratervezett hálózat ki nem épül, az internet hozzáférést továbbra is jelenlegi rendszerünkkel biztosítjuk az Önök számára.  Csapatunk tagjai mellett új munkatársakkal bűvölve fogja a fenti terveket megvalósítani.

 

  Meggyőződésem, hogy e módosítások által Önök egy jövőbe mutató szolgáltatással lesznek gazdagabbak és ennek tudatában maradok tisztelettel.

 

 

Best Telecom Kft

László Pál